Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Meningen med livet" by Anders Kofoed " eBook PDF Kindle ePub Free

Meningen med livet

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Meningen med livet
  • Author : Anders Kofoed
  • Release Date : January 28, 2021
  • Genre: Biology,Books,Science & Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 1802 KB

Description

Biolog og naturformidler Anders Kofoed fortÃĶller i denne bog om det forunderlige dyr, som i eget billede er planetens allervigtigste: mennesket.

LÃĶs om alle stadierne i menneskedyrets tilvÃĶrelse og om meningen med dem - hvis der altsÃĨ er en! Vores historie begynder under dynen, ved undfangelsen, og slutter under jorden, nÃĨr mennesket er gÃĨet bort, og det sidste liv ebber ud. Indimellem gÃĨr Anders Kofoed bagom alle de andre store Ãļjeblikke. SpÃĶdbarnet, der begynder at pludre og fÃĨr sprog. Teenageren, der flipper ud pÃĨ sine forÃĶldre. Kvinden, der fÃļder i svÃĶre smerter og giver livet videre. ForÃĶldreparret, der forlader hinanden og gÃĨr pÃĨ jagt efter nye mager. BedsteforÃĶldrene, der trÃĶder til og passer slÃĶgtens yngste. De ÃĶldre, der begynder at glemme i livets efterÃĨr. Og til sidst dÃļden, som siden tidernes morgen har vÃĶret kilde til frygt og filosofisk undren for mennesket.

Som ekspert i dyr trÃĶkker Anders Koefoed gennem bogen en rÃĶkke oplysende og underholdende paralleller til stadierne i alle de andre levende vÃĶseners liv og forklarer, at vi mennesker ikke er alene med vores mÃĶrkvÃĶrdigheder. Flagermus pludrer ogsÃĨ kÃĶrligt til deres afkom. Hunde og kÃļer bliver ogsÃĨ umulige teenagere. Og de gamle lÃļver tager sig ogsÃĨ af de unge i flokken. Der er en mening med det meste, hvis vi kigger rundt i livets store trÃĶ.


Ebook Free Online "Meningen med livet" PDF ePub Kindle